Visningsstäd Kristianstad

Offert inom 10 sekunder

Lägsta prisgaranti

Ansvarsförsäkring

Kostnadsfri offert

Få din offert inom 10 sekunder via sms och email.


  Visningsstädning Kristianstad

  Är du på väg att sälja ditt hem i Kristianstad varpå din första visning väntar runt hörnet?

  Då kan vi på StädCompaniet hjälpa dig med att frambringa dess potential och allra bästa sidor genom vår visningsstädning.

  Visningsstädning – För en lyckad bostadsförsäljning i Kristianstad

  3 sekunder. Det är så lång tid det tar för spekulanter att göra sin första bedömning av den bostad de precis klivit in i. Här gäller det att göra allt man kan för att oavbrutet och säkert ge en så positiv uppfattning som möjligt liksom säkerställa att samma höga intresse bibehålls genom hela visningen.

  Med erfarenhet från tidigare städuppdrag och hjälp till flertalet lyckade försäljningar är vi säkra på kvaliteten vi oavbrutet levererar och att vi kan hjälpa även dig till en lyckad affär.

  hemstädning
  hemstädning

  Visningsstädning i Kristianstad – En lönsam investering

  Bostadsförsäljning är en av de största affärerna man genomför under sitt liv och självklart vill man göra allt för att den ska bli lyckad! Det är många moment att hantera, men visningsdagen är en av de absolut viktigaste då potentiella köpare kliver över tröskeln för en närmre titt på bostaden.

  En visningsstädnings huvudsakliga syfte är att göra bostaden så presentabel och attraktiv som möjligt och flertalet genomförda undersökningar har bevisat dess positiva effekter. Ett välstädat objekt förskaffar helt enkelt ett högre försäljningspris då fler intressenter ger sig in i budgivningen.

  Boka gärna in städningen så att den infaller innan fotograferingen så ökar ni även era chanser till att locka fler spekulanter. Något som underlättar påtagligt för fotografen som fått uppdraget att fotografera objektet med mål att fånga dess stora potential från alla dess allra bästa sida.

  hemstädning

  Detta ingår i Visningsstädning i Kristianstad

  Kök

  • Rengöring av diskbänk, arbetsbänk och spis.
  • Avtorkning av kran och kakel ovanför diskbänk.
  • Avtorkning av synlig smuts på köksluckor.
  • Kyl och frys utvändigt.
  • Tömning av sopbehållare.
  • Rengöring av sopbehållare.
  • Avtorkning av vitvaror och fläkt.

  Badrum

  • Rengöring av badkar, handfat och toalett.
  • Rengöring av utsidan av vitvaror.
  • Rengöring av duschkabin.
  • Avfläckning av dörr och badrumsskåp.
  • Tömning av papperskorgar.

  Alla rum

  • Dammtorkning av tavlor.
  • Dammtorkning av fönsterbrädor.
  • Avtorkning av synliga fläckar på dörrar.
  • Avtorkning av möbler med fria ytor (max höjd 1,8 m).
  • Dammsugning av klädda/stoppade möbler.
  • Dammsugning av golv och mattor.
  • Avtorkning av alla golv och golvlister.
  • Tömning av papperskorgar.
  • Avfläckning av speglar, max 1×1 meter.

  Boka en visningsstädning i Kristianstad

  Vill du vara säker på att alla som dyker upp på er kommande visning lämnar med ett positivt intryck? Vi hjälper dig gärna med ordentlig städning för att göra bostaden presentabel och skinande ren inför den stora dagen. Kontakta oss så tar vi fram en passande lösning tillsammans med offert på arbetet. Glöm inte att meddela om potentiella önskemål utöver våra standardmoment.

  Professionell städning för ett optimalt resultat

  Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en effektiv och noggrann städning. För att göra det möjligt ber vi dig plocka undan kläder, leksaker och lösa föremål från golv, arbetsbänkar och diskbänk. Även fönstren bör vara tillgängliga för vår fönsterputsare så plocka gärna bort blomkrukor eller prydnadsföremål som kan försvåra arbetet. Samtliga dörrar till rummen som ska visas bör också vara upplåsta för att vi ska slippa ödsla tid på att leta efter nycklar och personer som kan ge oss tillträde.

  All personal är erfaren och internutbildad för sina uppdrag. De får också skriva under sekretessavtal i samband med sin anställning så att du kan känna dig bekväm med dem i din privata bostad. Givetvis lämnar vi garanti på vår visningsstädning och följer upp om något skulle anses brista.

  Frågor & svar

  Varför välja StädCompaniet?

  För oss är våra medarbetare den största tillgången och den viktigaste. Vi sätter deras välmående och hälsa i fokus, därför kan vi som företag leverera jämn städkvalité och städning med lite extra noggrannhet och service. Självklart vill man som kund idag köpa tjänster, där man vet att villkoren är bra för de som utför arbetet.

  Hur mycket kostar en visningsstädning i Kristianstad?

  Priset för en visningsstädning i Kristianstad kan variera beroende på faktorer som bostadens storlek, antal rum, skicket på bostaden och det städföretag du väljer. Eftersom en visningsstädning vanligtvis är mer omfattande än en vanlig städning kan priset vara något högre.

  Finns det garantier om jag inte är nöjd med resultatet av visningsstädning i Kristianstad?

  Ja, vi erbjuder garantier om du inte är nöjd med resultatet av visningsstädningen. En kostnadsfri återstädning inom 7 dagar efter utförandet, där eventuella brister korrigeras.

  Det är viktigt att tydligt kommunicera dina förväntningar och önskemål i början, samt att noggrant inspektera resultatet efter visningsstädningen för att upptäcka eventuella brister.

  Hur lång tid tar det att utföra en visningsstädning i Kristianstad?

  Generellt kan en visningsstädning ta några timmar till en hel dag, beroende på bostadens storlek och tillstånd. För mindre bostäder kan det ta cirka 2-4 timmar att genomföra en visningsstädning, medan större bostäder kan kräva upp till 6-8 timmar eller mer.

  För att få en mer exakt uppskattning av tiden kan du kontakta oss och beskriva bostadens storlek och specifika behov för visningsstädningen.

  Varför anlita StädCompaniet för en visningsstädning i Kristianstad?

  Det finns flera anledningar till att du bör anlita Städcompaniet för en visningsstädning:

  1. Vi har lång erfarenhet av visningsstädning och har kompetenta städteam som är experter inom området
  2. Vi strävar efter att leverera en visningsstädning av högsta kvalitet, vilket ger bostaden en ren och attraktiv presentation inför visningen.
  3. Vi anpassar vår visningsstädning efter dina specifika behov och önskemål för att säkerställa att bostaden blir perfekt för visningen.
  4. Genom att boka visningsstädning hos oss sparar du tid och energi samtidigt som du får en effektiv och professionell städtjänst till konkurrenskraftiga priser.
  5. Vi erbjuder garantier om du inte är nöjd med resultatet, vilket ger dig en trygghet.
  6. Vi är flexibla när det gäller tidsscheman och levererar våra tjänster enligt överenskommelse, vilket gör oss till ett pålitligt val för visningsstädning.
  7. Vi använder miljövänliga städprodukter för att säkerställa en hälsosam och hållbar städning av bostaden.
  8. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är helt nöjd med våra tjänster.
  9. Vi agerar med diskretion och professionalism under hela processen för att skydda din integritet och skapa en positiv upplevelse för dig som kund.
  10. Vi strävar efter att bygga långsiktiga samarbeten och bli ditt förstahandsval för visningsstädning genom att erbjuda enastående service och kundvård.
  Måste jag vara hemma under visningsstädningen i Kristianstad?

  Vår personal uppskattar om de får städa ostört, dock inget krav att ni måste vara borta. Vi har erfarenhet med att städa hos barnfamiljer där det är svårt att inte vara hemma.

  Städmaterial – vem står för detta?

  Vi tillhandahåller allt material. Vi erbjuder professionella produkter som är miljöcertifierade.

  Vad säger våra kunder?

  Väldigt professionella i sitt uppdrag! Snabb respons för offert 🙂 Kanonbra kvalitét på storstädningen! Kommer definitivt utnyttja StädCompaniet:s tjänster igen Mvh Nöjd kund 🙂

  Young Sean

  Vad säger våra kunder?

  Vi är oerhört nöjda med den städning som utförts i vårt hem. Hög professionalism och effektivitet som gav ett skinande och fräscht resultat. Kan varmt rekommendera detta företag för hemstädning.

  Christina Henriksson

  Vad säger våra kunder?

  Service i världsklass, från första till sista bemötandet. Proffsigt, noggrant och bara bra rakt igenom. Mer än nöjd och kan varmt rekommendera detta företag till alla!

  Anna Malmhagen

  Vad säger våra kunder?

  Trevlig personal och väldigt välmående om att deras kunder blir nöjda. Bra och fin städning, kan rekommendera.

  Gustav Klette

  Vad säger våra kunder?

  Effektivitet. Noggrannhet. Vänlighet. Seriositet. Detta företag får HÖGSTA poäng av mej. Kan absolut rekommenderas!!! Med kort varsel ställde man upp och utförde ett fantastiskt arbete. Eloge till Lucas som styrde upp allting igår morse. TACK ALLA !!! ❤

  Liza Ahlfors

  Vad säger våra kunder?

  Jättebra service och trevlig personal! Tillmötesgående och väldigt noggranna. Jag är väldigt nöjd 🙂

  Estelle Colak

  Andra städtjänster som vi erbjuder

  Hemstädning

  Storstädning

  Flyttstädning