Trappstädning Kristianstad

Offert inom 10 sekunder

Lägsta prisgaranti

Ansvarsförsäkring

Kostnadsfri offert

Få din offert inom 10 sekunder via sms och email.


  Trappstädning Kristianstad

  Skulle ert trapphus må bra av professionell städning under mer regelbundna former?

  Vi hjälper såväl bostadsrättsföreningar och hyresvärdar med trappstädning efter behov.

  Vi på StädCompaniet erbjuder flexibla och kundanpassade städtjänster för att säkert kunna möta upp allas varierande behov.

  Trappstädning – För medvetna fastighetsägare i Kristianstad

  En ren entré och ett välvårdat trapphus höjer trivseln bland besökare radikalt samtidigt som även boendekvaliteten ökar.

  När ni anlitar oss får ni tillgång till ett mycket seriöst och väletablerat städföretag med noggrann och engagerad personal. Vi kommer tillsammans överens om hur ofta städningen bör infalla och vilka moment som ska ingå.

   

  hemstädning
  hemstädning

  Oavsett ösnkemål

  Oavsett önskemål har vi kapacitet och erfarenhet att uppnå målen och tillhandahålla precis den hjälp ni eftersöker. Självklart lämnar vi även kvalitetsgaranti på samtliga av våra städtjänster och åtgärdar alla fel som reklameras inom de tre närmsta dagarna efter vår städning.

  Om ni har behovet så ordnar vi resten för att göra er fastighet ännu bättre.

  Professionell trappstädning i Kristianstad efter behov

  Med en välstädad trappuppgång kan ni känna er trygga med att alla som kliver in genom dörren får ett positiv intryck av er fastighet. Utöver det så kommer regelbunden trappstädning också motverka slitage och minska behovet av underhåll liksom minimera olyckor och skadegörelse.

  Ni bestämmer själva hur ni vill att er städning ska se ut och vilka moment som ska ingå så tar vi tillsammans sedan fram en lösning som matchar. Givetvis anpassar vi oss även efter era tider och den städfrekvens ni behöver för att just ert trapphus ska förbli i ett presentabelt skick. Målet är alltid att skapa långsiktiga samarbeten med våra kunder varpå vi arbetar lyhört och flexibelt för att vara det självklara valet för er.

  hemstädning

  Detta ingår i Trappstädning i Kristianstad

  Trappuppgångar / Entréplan / Våningsplan / Källare

  • Sopning
  • Moppning
  • Avfläckning av samtliga väggar upp till 180 cm höjd från golv/trappsteg
  • Dammtorkning/fukttorkning av värmeelement, golvlister
  • Rengöring av ledstänger och trappräcken
  • Rengöring utvändigt sopnedkastluckor
  • Avfläckning av anslagstavlor
  • Avfläckning av glasrutor i entré
  • Avfläckning entrédörrar
  • Avfläckning av lägenhetsdörrar och dörrlister (vid ett godkännande av hyresgästen)
  • Fönsterputs av samtliga fönster och entrédörrar

  Hiss

  • Sopning av samtliga hissar
  • Moppning av samtliga hissar
  • Putsning av glas
  • Avfläckning av väggar
  • Avfläckning av hissknappar
  • Avfläckning av hissdörrar

  Boka tid för trappstädning i Kristianstad

  Oavsett trapphus eller förutsättningar har vi kapacitet och kunskap nog för att få jobbet ordentligt gjort. Vill ni veta mer om vad som ingår i vår trappstädning, boka tid eller få offert på arbetet så är ni alltid välkomna att kontakta vår kundservice. Ni kan också lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär så kontaktar vi er.

  Kvalitet och miljö

  Oavsett vad ni behöver från oss kan ni känna er trygga i att vi löser uppgiften och oavbrutet når upp till samma höga kvalitetskrav. Varje städuppdrag formas unikt utifrån var kunds personliga önskemål och alla instruktioner dokumenteras sedan noga i vårt affärssystem. Något som underlättar och betryggar exempelvis då vi behöver sätta in en ersättare som då vet precis vad som ska göras och vad som förväntas uppnås.

  För en säker nyckelhantering samarbetar vi med SSF, Svenska Stöldskyddsföreningen. Alla nycklar som vi kvitterar ut får en personlig Stöldskyddsbricka som sedan fäst tillsammans med tillhörande nycklar.

  Att ni ska känna er trygga är en självklarhet, men vi är också måna om att hela tiden använda oss av ett framåtsträvande miljötänk. Vi använder oavkortat miljövänliga rengöringsmedel och försöker spara in på vattenförbrukning så långt det går. Vid varje fall det är lämpligt nyttjar vi torrmetoder och givetvis återvinns både moppar och trasor.

  Frågor & svar

  Varför välja StädCompaniet?

  För oss är våra medarbetare den största tillgången och den viktigaste. Vi sätter deras välmående och hälsa i fokus, därför kan vi som företag leverera jämn städkvalité och städning med lite extra noggrannhet och service. Självklart vill man som kund idag köpa tjänster, där man vet att villkoren är bra för de som utför arbetet.

  Minimum tid för trappstädning i Kristianstad?

  Två timmar är minimum gränsen.

  Försäkringar?

  Vi har både olycks- och skadeförsäkring hos Folksam. Försäkringsbelopp 10 000 000 kr.

  Personal – Erfarenhet?

  Alla som jobbar hos oss har mångårig erfarenhet inom städning. Vi ställer höga krav
  på våra medarbetare, samtidigt som de ställer krav på oss. Därför har alla SRY-
  utbildning som minimum och vi vidareutbildar våra medarbetare ständigt.

  Hur ofta bör trapphuset städas?

  Ett större trapphus med barnfamiljer, husdjur och hög aktivitet behöver troligtvis städas oftare medan ett mindre kan räcka med mer sällan. Vi rekommenderar att trapphus städas minst en gång i veckan för att hållas rent och snyggt.

  Vad säger våra kunder?

  Service i världsklass, från första till sista bemötandet. Proffsigt, noggrant och bara bra rakt igenom. Mer än nöjd och kan varmt rekommendera detta företag till alla!

  Anna Malmhagen

  Vad säger våra kunder?

  Väldigt professionella i sitt uppdrag! Snabb respons för offert 🙂 Kanonbra kvalitét på storstädningen! Kommer definitivt utnyttja StädCompaniet:s tjänster igen Mvh Nöjd kund 🙂

  Young Sean

  Vad säger våra kunder?

  Jättebra service och trevlig personal! Tillmötesgående och väldigt noggranna. Jag är väldigt nöjd 🙂

  Estelle Colak

  Vad säger våra kunder?

  Vi är oerhört nöjda med den städning som utförts i vårt hem. Hög professionalism och effektivitet som gav ett skinande och fräscht resultat. Kan varmt rekommendera detta företag för hemstädning.

  Christina Henriksson

  Vad säger våra kunder?

  Trevlig personal och väldigt välmående om att deras kunder blir nöjda. Bra och fin städning, kan rekommendera.

  Gustav Klette

  Vad säger våra kunder?

  Effektivitet. Noggrannhet. Vänlighet. Seriositet. Detta företag får HÖGSTA poäng av mej. Kan absolut rekommenderas!!! Med kort varsel ställde man upp och utförde ett fantastiskt arbete. Eloge till Lucas som styrde upp allting igår morse. TACK ALLA !!! ❤

  Liza Ahlfors

  Andra städtjänster som vi erbjuder

  Kontorsstädning

  Storstädning