Om oss

Kundens trygghet och säkerhet är vårt huvudfokus och vi vill med våra tjänster bidra till en ökad trygghet, frihet samt att vara ett komplement till den service som samhället erbjuder.

Det är viktigt att ni som kund, förutom att ni är tillfreds med våra tjänster, även känner er trygg med vår personal.

Städcompaniet är en trygg och säker totalleverantör av hushållsnära tjänster för både det privata hemmet och företaget. Vi arbetar med att hjälpa våra kunder att hitta den mest optimala lösningen inom städtjänst där vi alltid anpassar oss efter kundens behov och önskemål. Vårt långsiktiga mål är att bli en ledande aktör på den svenska marknaden inom städbranschen.

hemstädning

Trygghet & ansvar

Alla våra anställda har även skrivit på ett sekretessavtal. Vid alla nyanställningar kräver vi utdrag ur polisens belastningsregister. När det gäller nycklar, koder, larm och andra personliga uppgifter har vi säkra rutiner i form av larm direkt kopplad till väktare samt säkerhetsskåp.

Självklart har ni kvalitetsgaranti, vilket innebär att vi åtgärdar det ni inte är nöjd med. Reklamation ska göras senast sju dagar efter städtillfället.

Lokal närvaro

Vi på Städcompaniet arbetar inom Skåne län. För oss är det viktigt med en bra kundrelation, trygghet samt att alltid leverera en god service vart än våra kunder befinner sig. Våra kunder skall alltid känna sig trygga och veta att hos oss får de alltid den bästa service och uppföljning ifall om något oförutsett skulle uppstå.

Ansvarsförsäkring

För bästa möjliga säkerhet och trygghet är det viktigt att vi har rätt försäkringar. Hos oss på Städcompaniet behöver du aldrig oroa dig, vi har en ansvarsförsäkring hos Folksam.

Affärside

Städcompaniet erbjuder service och tjänster för alla som önskar att få ett rent hem att komma hem till och samtidigt kunna lägga ner tid på annat.

Vision

Service och trygghet. När som helst och var som helst

Värdegrund

Starkt kundfokus
Ärlighet mot våra kunder
Innovativt tänkande

Pressmaterial & filer