Hemstädning Vellinge

Det förtroende vi får när du släpper in oss i ditt privata hem är något som vi tar på största allvar och besvarar genom att göra allt vi kan för att du ska känna dig bekväm.

Alla våra medarbetare är valda med omsorg utifrån erfarenhet och kompetens och vi skickar alltid samma person för samtliga uppdrag så att du med säkerhet vet vad du kan förvänta dig.

Hemstädning Vellinge – För alla hushåll

Vill du ha ett fräscht och städat hem samtidigt som du får tid över till annat? Då är det för dig som vi på Städcompaniet utvecklat vår hemstädning. Genom flexibla och behovsanpassade upplägg förser vi dig med rätt hjälp efter önskemål och på en tid som passar in i ditt schema.

hemstädning

Hemstädning Vellinge

Vi vet att många upplever problem med att få till en fungerande vardag där både jobb, familj och fritid ska tillgodoses. Dygnets timmar räcker helt enkelt inte alltid till och i majoriteten av fallen blir det då städningen som bortprioriteras.

Det spelar ingen roll om du bor i en mindre lägenhet inne i Vellinge eller en större villa i utkanten. Våra kunniga medarbetare når upp till målen för att leverera samma höga kvalitet för alla oavsett av förutsättningar.

Känslan av att få komma hem till ett rent och väldoftande hem är oslagbar. Boka vår hemstädning så ser vi till så att du får uppleva samma positiva upplevelse varje gång du kliver in genom dörren.

hemstädning 2

En underlättande hjälp i en stressig vardag

Syftet med vår verksamhet är att underlätta i våra kunders vardag så att de i sin tur får ork och tid över till annat. För att det ska vara möjligt skräddarsyr vi samtliga av våra städupplägg unikt utifrån var kunds specifika önskemål och förutsättningarna vi har att jobba med.

Vi utgår från standardavtal som omfattar samtliga boytor men har du ytterligare önskemål ber vi dig meddela oss detta så att vi kan lägga till det i din beställning. Du bestämmer själv vad som ska göras och hur ofta du vill ha vår hjälp och vi svarar med ett matchande upplägg till ett rimligt pris.

Hemstädning Vellinge – Detta ingår

Kök

Kök

 • Rengöring av diskbänk, arbetsbänk och spis.
 • Avtorkning av kran och kakel ovanför diskbänk.
 • Avtorkning av synlig smuts på köksluckor.
 • Kyl och frys utvändigt.
 • Tömning av sopbehållare.
 • Rengöring av sopbehållare.
 • Avtorkning av vitvaror och fläkt.
Badrum

Badrum

 • Rengöring av badkar, handfat och toalett.
 • Rengöring av utsidan av vitvaror.
 • Rengöring av duschkabin.
 • Avfläckning av dörr och badrumsskåp.
 • Tömning av papperskorgar.
Övriga rum

Övriga rum

 • Dammtorkning av tavlor.
 • Dammtorkning av fönsterbrädor.
 • Avtorkning av synliga fläckar på dörrar.
 • Avtorkning av möbler med fria ytor (max höjd 1,8 m).
 • Dammsugning av klädda/stoppade möbler.
 • Dammsugning av golv och mattor.
 • Avtorkning av alla golv och golvlister.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Avfläckning av speglar, max 1×1 meter.

Boka hemstädning i Vellinge

Vill du kunna njuta av ett rent och organiserat hem utan att behöva spendera någon tid alls på städning? Vänd dig till oss på Städcompaniet så tar våra ambitiösa och kunniga städare på sig ansvaret.

Tryggt och flexibelt

För hantering av nycklar, larm, portkoder och personlig information har vi tydliga säkerhetssystem att följa och vi samarbetar med SFF, Svenska Stöldskyddsföreningen. Alla nycklar som vi kvitterar ut får en personlig Stöldskyddsbricka som fäst tillsammans med tillhörande nyckel/nycklar.

Givetvis innehar vi ansvarsförsäkring och lämnar nöjd-kund-garanti på samtliga städuppdrag vi utför. Skulle du ha synpunkter på städningen som utförts ber vi dig kontakta oss inom tre dagar efter städtillfället så återkommer vi direkt för att rätta till felen.

Hur mycket kostar en hemstädning i Vellinge?

Priset för en hemstädning i Vellinge kan variera beroende på flera faktorer, som tex bostadens storlek, antalet rum, städningens frekvens. Priser kan också påverkas av eventuella tillvalstjänster eller specifika önskemål du har.

Finns det garantier om jag inte är nöjd med resultatet av hemstädning i Vellinge?

För att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet av vår hemstädning, erbjuder vi garantier.

Vi förstår att ditt hem är en viktig plats för dig, och att du vill ha en ren och fräsch miljö där du kan känna dig bekväm. Vårt team av professionella och erfarna städare strävar efter att leverera överlägsen kvalitet och precision i varje städning.

Om du av någon anledning inte är nöjd med resultatet av vår hemstädning, ber vi dig att kontakta oss inom 7 dagar efter utförandet.

Vår garanti innebär att om du upptäcker några brister eller områden som inte har städats enligt dina förväntningar, kommer vi att komma tillbaka och åtgärda dem utan extra kostnad för dig. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet och vi är dedikerade till att leverera en förstklassig städning varje gång.

Hur lång tid tar det att utföra en hemstädning i Vellinge?

Tiden det tar att utföra en hemstädning i Vellinge beror på flera faktorer, inklusive bostadens storlek, antalet rum och det önskade omfånget av städningen. Generellt sett kan en hemstädning i Vellinge ta någonstans mellan 2-4 timmar.

Detta är en ungefärlig tidsram. För mindre bostäder med färre rum kan städtiden vara kortare, medan större bostäder med fler rum och mer omfattande städning kan ta längre tid. Det är också viktigt att notera att om bostaden är mycket smutsig eller kräver extra arbete, kan det påverka den totala tidsåtgången för städningen.

För att få en mer exakt uppskattning av tiden som krävs för en hemstädning i Vellinge kontakta oss och beskriv din bostads storlek och specifika behov.

Hur bokar jag hemstädning i Vellinge?

Upptäck en smidig och pålitlig lösning för att boka hemstädning i Vellinge hos oss! Med vårt enkla och effektiva bokningssystem tar vi hand om städningen så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vi erbjuder professionella städtjänster anpassade efter dina behov och önskemål.

Varför krångla med att leta efter pålitliga städföretag när vi är här för att underlätta för dig? Vårt erfarna och skickliga team av städexperter som kommer till ditt hem på den tid och det datum som passar dig bäst.

Med vår fokus på kundnöjdhet garanterar vi att du blir imponerad av vårt arbete.

Andra städtjänster som vi erbjuder

Flyttstädning Storstädning Visningsstädning