Storstädning i Ystad

Vi på Städcompaniet erbjuder professionellt utförd storstädning till såväl kontor som det privata hemmet där vi ger oss på den allra tuffaste smutsen och mer svåråtkomliga utrymmen.

Vår storstädning är mer djupgående och omfattande än vår klassiska veckostädning.

Grundlig storstädning för er i Ystad

Känslan av att komma hem till ett väldoftande och rent hem är oslagbar. Fräscha arbetsytor, rena golv, inget damm i hörnen och ett badrum som skiner som då det var nytt.

Vi utgår alltid från era lokalers eller hems fortsättningar och anpassar oss givetvis efter önskemål så att ni med säkerhet får ut maximalt av vår städning.

storstädning

Storstädning i Ystad efter önskemål och behov

Smutsiga, stökiga och oorganiserade hem har en mycket negativ effekt på vårt välmående, men även om viljan till att hålla ordning finns där är det inte alltid som tiden räcker till. Det är med just den insikten som vi på Städcompaniet format vår storstädning för er i Ystad. Vi vill ge er ett hem där ni kan slappna av, umgås med era familjer och hämta nya krafter till allt som livet kan tänkas erbjuda.

Här tar vi oss an alla moment som vanligtvis inte hinns med vid en veckostädning. Vi börjar med att gå igenom våra standardiserade städlistor för att sedan också se över alla dolda och mer svåråtkomliga utrymmen. Vi lägger också extra fokus på era kök och badrum där behovet allt som oftast är allra störst.

storstädning 2

Ett tryggt och smidigt val av städfirma

Vi vill givetvis att ni som kund ska kunna känna er trygga och bekväma genom hela vårt samarbete där ni ger oss förtroendet att rå om era privata hem och kontor. Vi lämnar därför alltid garanti på vår städning. Inom de tre närmsta dagarna efter att vi varit hos er är ni fria att reklamera eventuella brister i det som genomförts så åtgärdar vi omedelbart det som blivit fel. Tänk dock på att om ni väljer att åtgärda felen själva kommer ingen kontroll kunna genomföras varpå vi inte kommer kunna återge någon ersättning.

Givetvis är vi fullt försäkrade och alla våra medarbetare är internutbildade och får skriva under sekretessavtal. Nyckelhantering sker genom säkra rutiner i form av säkerhetsskåp, samarbete med SSF och direktkoppling till larmcentral.

Detta ingår i en Storstädning i Ystad

Vi jobbar utifrån ett standardavtal som omfattar storstädning enligt nedanstående:

Arbete i höjdled

Arbete i höjdled

 • (maximal takhöjd 3,5 meter, vid högre takhöjd tillkommer ett pristillägg)
 • Lampor, belysning och speglar
 • Väggar och/eller väggpaneler
 • Fönsterkarmar och fönsternischer
 • Burspråk
 • Spindelväv tas bort
Snickerier

Snickerier

 • Tvätt av dörrar inklusive entrédörrar ut och in
 • Golvlister
 • Tvätt/avtorkning och avfläckning av väggar och/eller väggpaneler
Arbetsplatser

Arbetsplatser

 • Arbetsbord
 • Stolar och stoppade möbler
 • Datorer, skärmar, kopieringsmaskiner etc.
Toalett, duschrum & badrum

Toalett, duschrum & badrum

 • Badkar/duschkabin
 • Kakel eller klinkersväggar och/eller väggpaneler
 • Handfat/toalettstol
 • Speglar
Fönsterputs & golv

Fönsterputs & golv

 • Glasputs
 • Karmtvätt
 • Inglasade dörrar/glaspartier
 • Sopning och/eller dammsugning
 • Våttorkning
Övrigt

Övrigt

 • Sophantering

Professionell storstädning i Ystad

Med kunnig, servicemedveten och erfaren personal är vi det självklara valet av städföretag för riktigt strålande resultat. Kontakta oss när ditt hem behöver en ordentlig rengöring så svarar vi omedelbart med ett matchande upplägg. Var därför noga med att framföra specifika krav och var tydliga i er beskrivning av vad ni vill att vi ska uppnå. Med tillräcklig information kan vi sedan anpassa kapacitet och leverera ett uppskattat resultat. Ni kommer då också kunna få en mer exakt offert på arbetet.

Det enda ni behöver tänka på är att plocka undan lösa föremål och blomkrukor med mera som kan vara i vägen för våra städerskor och fönsterputsare så sköter vi resten.

Om ni av någon anledning tvingas avboka en bokad städning ska det göras tre arbetsdagar innan. Antingen via mail eller direkt till vår kundtjänst. Vid icke genomförd eller för närliggande avbokning kommer full debitering gälla.

Garanti och priser

Vi lämnar garanti på storstädningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss.

Reklamation

Ni har tre dagar, efter genomförd städning, på er att göra en reklamation. Om ni som kund själv åtgärdar fel innan Städcompaniet AB kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning.

Avbokningsregler

Avbokning av storstädning kan göras tre arbetsdagar innan städtillfället i annat fall sker full debitering. Avbokningar måste ske på vardagar och ska meddelas till kundtjänst per telefon eller E-mail.

Hur mycket kostar en storstädning i Ystad?

Priset för en storstädning i Ystad kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bostadens storlek, det totala omfånget av städningen och det städföretag du väljer att anlita. Priserna kan också påverkas av eventuella tillvalstjänster eller specifika önskemål du har.

 

Finns det garantier om jag inte är nöjd med resultatet av en storstädning i Ystad?

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en överlägsen städtjänst och en exceptionell kundupplevelse. För att garantera din fullständiga tillfredsställelse erbjuder vi garantier om du inte är nöjd med resultatet.

Det innebär att om du upptäcker några brister eller områden som inte har uppnått dina förväntningar, kommer vi att återkomma och åtgärda dessa utan extra kostnad för dig. Vi värdesätter ditt förtroende och arbetar hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi strävar alltid efter att vara Ystads ledande städföretag genom att erbjuda högkvalitativ storstädning och enastående kundservice. Vi är stolta över vår professionalism, pålitlighet och dedikation till att leverera en överlägsen städtjänst varje gång.

Hur lång tid tar det att utföra en storstädning i Ystad?

Tiden som krävs för att utföra en storstädning i Ystad beror på flera faktorer, inklusive bostadens storlek, det totala omfånget av städningen och det antal städare som arbetar på uppgiften. Det kan också påverkas av bostadens skick och eventuella tilläggstjänster som önskas.

Generellt sett kan en storstädning i Ystad ta allt från några timmar till en hel dag. För mindre bostäder kan tiden vara kortare, medan större bostäder eller bostäder med mer komplexa rengöringsbehov kan ta längre tid.

Bra att ha i åtanke, en grundlig och noggrann storstädning kan ta tid, eftersom vi kommer att fokusera på att rengöra och behandla svåråtkomliga områden samt att ge en djupgående rengöring i hela bostaden.

Varför anlita Städcompaniet för en storstädning i Ystad?

Låt oss göra din storstädning i Ystad till en smidig och problemfri upplevelse genom att boka den hos oss! Vi är ditt pålitliga val för professionell och effektiv storstädning som kommer att överträffa dina förväntningar.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål. Vårt erfarna team av städexperter har expertisen att hantera alla aspekter av storstädning, från grundlig dammsugning och våtmoppning till noggrann rengöring av svåråtkomliga områden.

Vi sätter din tillfredsställelse i fokus och strävar alltid efter att leverera enastående resultat.

Andra städtjänster som vi erbjuder

Hemstädning Flyttstädning Visningsstädning