Hemstädning Sjöbo

Samma service personal

Lägsta prisgaranti

Ansvarsförsäkring

Kostnadsfri offert

Få din offert inom 10 sekunder via sms och email.


  Hemstädning Sjöbo

  Det förtroende vi får när du släpper in oss i ditt privata hem är något som vi tar på största allvar och besvarar genom att göra allt vi kan för att du ska känna dig bekväm.

  Alla våra medarbetare är valda med omsorg utifrån erfarenhet och kompetens och vi skickar alltid samma person för samtliga uppdrag så att du med säkerhet vet vad du kan förvänta dig.

  Hemstädning Sjöbo

  Vi vet att många upplever problem med att få till en fungerande vardag där både jobb, familj och fritid ska tillgodoses. Dygnets timmar räcker helt enkelt inte alltid till och i majoriteten av fallen blir det då städningen som bortprioriteras.

  Det spelar ingen roll om du bor i en mindre lägenhet inne i Sjöbo eller en större villa i utkanten. Våra kunniga medarbetare når upp till målen för att leverera samma höga kvalitet för alla oavsett av förutsättningar.

  Känslan av att få komma hem till ett rent och väldoftande hem är oslagbar. Boka vår hemstädning så ser vi till så att du får uppleva samma positiva upplevelse varje gång du kliver in genom dörren.

  hemstädning
  hemstädning

  En underlättande hjälp i en stressig vardag

  Syftet med vår verksamhet är att underlätta i våra kunders vardag så att de i sin tur får ork och tid över till annat. För att det ska vara möjligt skräddarsyr vi samtliga av våra städupplägg unikt utifrån var kunds specifika önskemål och förutsättningarna vi har att jobba med.

  Vi utgår från standardavtal som omfattar samtliga boytor men har du ytterligare önskemål ber vi dig meddela oss detta så att vi kan lägga till det i din beställning. Du bestämmer själv vad som ska göras och hur ofta du vill ha vår hjälp och vi svarar med ett matchande upplägg till ett rimligt pris.

  Detta ingår i Hemstädning i Sjöbo

  Kök

  • Rengöring av diskbänk, arbetsbänk och spis.
  • Avtorkning av kran och kakel ovanför diskbänk.
  • Avtorkning av synlig smuts på köksluckor.
  • Kyl och frys utvändigt.
  • Tömning av sopbehållare.
  • Rengöring av sopbehållare.
  • Avtorkning av vitvaror och fläkt.

  Badrum

  • Rengöring av badkar, handfat och toalett.
  • Rengöring av utsidan av vitvaror.
  • Rengöring av duschkabin.
  • Avfläckning av dörr och badrumsskåp.
  • Tömning av papperskorgar.

  Övriga rum

  • Dammtorkning av tavlor.
  • Dammtorkning av fönsterbrädor.
  • Avtorkning av synliga fläckar på dörrar.
  • Avtorkning av möbler med fria ytor (max höjd 1,8 m).
  • Dammsugning av klädda/stoppade möbler.
  • Dammsugning av golv och mattor.
  • Avtorkning av alla golv och golvlister.
  • Tömning av papperskorgar.
  • Avfläckning av speglar, max 1×1 meter.

  Boka hemstädning i Sjöbo

  Vill du kunna njuta av ett rent och organiserat hem utan att behöva spendera någon tid alls på städning? Vänd dig till oss på StädCompaniet så tar våra ambitiösa och kunniga städare på sig ansvaret.

  Tryggt och flexibelt

  För hantering av nycklar, larm, portkoder och personlig information har vi tydliga säkerhetssystem att följa och vi samarbetar med SFF, Svenska Stöldskyddsföreningen. Alla nycklar som vi kvitterar ut får en personlig Stöldskyddsbricka som fäst tillsammans med tillhörande nyckel/nycklar.

  Givetvis innehar vi ansvarsförsäkring och lämnar nöjd-kund-garanti på samtliga städuppdrag vi utför. Skulle du ha synpunkter på städningen som utförts ber vi dig kontakta oss inom tre dagar efter städtillfället så återkommer vi direkt för att rätta till felen.

  Måste jag vara hemma under städningen?

  Vår personal uppskattar om de får städa ostört, dock inget krav att ni måste vara borta. Vi har erfarenhet med att städa hos barnfamiljer där det är svårt att inte vara hemma.

  Frågor & svar

  Minimum tid för hemstädning i Sjöbo?

  Två timmar är minimum gränsen.

  Hur bokar jag hemstädning i Sjöbo?

  Upptäck en smidig och pålitlig lösning för att boka hemstädning i Sjöbo hos oss! Med vårt enkla och effektiva bokningssystem tar vi hand om städningen så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vi erbjuder professionella städtjänster anpassade efter dina behov och önskemål.

  Varför krångla med att leta efter pålitliga städföretag när vi är här för att underlätta för dig? Vårt erfarna och skickliga team av städexperter som kommer till ditt hem på den tid och det datum som passar dig bäst.

  Med vår fokus på kundnöjdhet garanterar vi att du blir imponerad av vårt arbete.

  Hur lång tid tar det att utföra en hemstädning i Sjöbo?

  Tiden det tar att utföra en hemstädning i Sjöbo beror på flera faktorer, inklusive bostadens storlek, antalet rum och det önskade omfånget av städningen. Generellt sett kan en hemstädning i Sjöbo ta någonstans mellan 2-4 timmar. Detta är en ungefärlig tidsram. För mindre bostäder med färre rum kan städtiden vara kortare, medan större bostäder med fler rum och mer omfattande städning kan ta längre tid. Det är också viktigt att notera att om bostaden är mycket smutsig eller kräver extra arbete, kan det påverka den totala tidsåtgången för städningen. För att få en mer exakt uppskattning av tiden som krävs för en hemstädning i Sjöbo kontakta oss och beskriv din bostads storlek och specifika behov.

  Att Avboka hemstädning i Sjöbo eller ha uppehåll?

  Hos oss kan ni som kund alltid avboka ett städtillfälle, dock senast innan kl 15:00 dagen innan städtillfället. Vid längre uppehåll som semester, ska det meddelas senast fem arbetsdagar innan städet ska utföras. Uppehåll kan göras upp till 4 veckor om inget annat är överenskommet.

  Personal – Alltid samma person?

  Vår personal jobbar efter fasta scheman, därför kan ni känna er trygga med att samma person kommer till er varje gång. Avvikelser sker endast vid sjukdom eller semester.

  Städmaterial – vem står för detta?

  Vi tillhandahåller allt material. Vi erbjuder professionella produkter som är miljöcertifierade.

  Vad säger våra kunder?

  Jättebra service och trevlig personal! Tillmötesgående och väldigt noggranna. Jag är väldigt nöjd 🙂

  Estelle Colak

  Vad säger våra kunder?

  Vi är oerhört nöjda med den städning som utförts i vårt hem. Hög professionalism och effektivitet som gav ett skinande och fräscht resultat. Kan varmt rekommendera detta företag för hemstädning.

  Christina Henriksson

  Vad säger våra kunder?

  Effektivitet. Noggrannhet. Vänlighet. Seriositet. Detta företag får HÖGSTA poäng av mej. Kan absolut rekommenderas!!! Med kort varsel ställde man upp och utförde ett fantastiskt arbete. Eloge till Lucas som styrde upp allting igår morse. TACK ALLA !!! ❤

  Liza Ahlfors

  Vad säger våra kunder?

  Väldigt professionella i sitt uppdrag! Snabb respons för offert 🙂 Kanonbra kvalitét på storstädningen! Kommer definitivt utnyttja StädCompaniet:s tjänster igen Mvh Nöjd kund 🙂

  Young Sean

  Vad säger våra kunder?

  Trevlig personal och väldigt välmående om att deras kunder blir nöjda. Bra och fin städning, kan rekommendera.

  Gustav Klette

  Vad säger våra kunder?

  Service i världsklass, från första till sista bemötandet. Proffsigt, noggrant och bara bra rakt igenom. Mer än nöjd och kan varmt rekommendera detta företag till alla!

  Anna Malmhagen

  Andra städtjänster som vi erbjuder

  Flyttstädning

  Storstädning

  Visningsstädning