Kontorsstädning Simrishamn

Lägsta prisgaranti

Ansvarsförsäkring

Samma service personal

Kostnadsfri offert

Få din offert inom 10 sekunder via sms och email.


  Kontorsstädning Simrishamn

  Med en ren och välorganiserad arbetsplats får er personal rätt förutsättningar för ett effektivt utfört arbete, kreativiteten stiger och omedelbart blir även trivseln mer påtaglig.

  Finns det brister i er nuvarande kontorsstädning eller är ni bara nyfikna på vad riktigt bra kontorsstädning skulle kunna medföra ert företag?

  Tveka inte på att kontakta oss så tar vi fram en smart och smidig städlösning som uppnår kraven.

  Professionell kontorsstädning i Simrishamn

  Alla medvetna och drivna företag bör se kontorsstädning som en självklar investering och vi på StädCompaniet har både kompetens och kapacitet att hjälpa er. Vi erbjuder flexibla städlösningar till såväl små som större företag i Simrishamn där varje specifik kunds önskemål står i centrum. Ni bestämmer själva hur ofta vi ska dyka upp och vi anpassar oss givetvis efter era arbetstider för minimal påverkan på ert dagliga arbete.

  kontorsstädning 2
  hemstädning

  Kontorsstädning som gör skillnad

  Smuts och stökiga miljöer påverkar oss människor i större utsträckning än vi tror, men trots det är det många som blundar för vikten av städning. Något som oavkortat resulterar i en rad negativa konsekvenser för såväl medarbetare som deras arbetsresultat.

  Med lång erfarenhet av kontorsstädning i Simrishamn vet vi med säkerhet vilka fördelar vår städning medför och står alltid redo för att sprida dem till fler.

  • Trivseln ökar
  • Produktiviteten tilltar
  • Förtroendet hos era kunder stärks
  • Besökare får oavbrutet ett positivt intryck
  • Era anställda slipper ägna tid åt städuppgifter för att istället lägga fokus på sina arbetssysslor

  Flexibla städlösningar efter behov

  Efter lång erfarenhet av kontorsstädning är vi väl medvetna om att inget företag är ett annat likt och att både krav och förutsättningar varierar. Därför är vi måna om att alltid leverera skräddarsydda städupplägg till samtliga av våra kunder där var och ens unika önskemål styr omfattningen. Vi utgår från en noga formad standardmall som sedan kan kompletteras med ytterligare tjänster vid behov. Vi kan exempelvis erbjuda blomvård, leverans av förbrukningsmaterial, enklare fastighetsskötsel och fönsterputsning som fulländar resultatet av vår städhjälp.

  Givetvis väljer ni själva städningens frekvens liksom dag och tid för att det ska passa in ert schema. Våra rutinerade städare arbetar sedan effektivt och lågmält för att inte distrahera ert arbetsflöde.

  hemstädning

  Detta ingår i Kontorsstädning i Simrishamn

  Vi jobbar utifrån ett standardavtal som omfattar nedanstående:

  Kontorsstädning

  • Dammtorkning av samtliga tillgängliga fria ytor
  • Golv moppas, våttorkas vid behov
  • Dammsugning av mjuka mattor

  Lunchrum

  • Dammtorkning av fria ytor på möbler
  • Rengöring av fria ytor på diskbänkar
  • Golv moppas och våttorkas

  Entréer & korridorer

  • Golv moppas & våttorkas vid behov

  Toaletter

  • Rengöring av toalett och tvättställ samt friavågräta ytor
  • Golv moppas och våttorkas
  • Påfyllning av toalettpapper, pappershanddukar och flytande tvål

  Extratjänster

  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Leverans av förbrukningsmaterial

  Kontorsstädning för er i Simrishamn

  Alla förtjänar en arbetsplats där de trivs och har möjlighet att leverera riktigt bra resultat. Vi på StädCompaniet erbjuder därför kontorsstädning till såväl små som större företag med mål att förenkla i er allas vardag. Städningen skräddarsys utifrån en noga överläggning med er som kund och de förutsättningar vi står inför.

  Har ni frågor om oss och vårt arbete eller vill ni ta emot en offert på arbetet? Tveka inte på att kontakta oss så reder vi ut eventuella frågetecken direkt.

  Kvalitet och miljö

  På samma sätt som vi värnar om våra kunders trygghet och tillfredsställelse är vi också måna om vår miljö och vill göra vårt i kllimatfrågan.

  Vi arbetar utifrån tydliga instruktioner i vårt affärssystem så att eventuella ersättare vid sjukdom vet vad som ska göras. För säker nyckelhantering har vi vidare ett samarbete med SSF, Svenska Stöldskyddsföreningen så att alla nycklar vi kvitterar ut tilldelas en personlig skyddsbricka.

  Alla rengöringsmedel som används är miljöcertifierade och vi använder vatten i så liten mängd som möjligt. Allt städmaterial så som trasor och moppar återanvänds och sopsortering sker enligt möjligheter och kundens egna önskemål.

  Frågor & svar

  Hur mycket kostar en kontorsstädning i Simrishamn?

  Priset för en kontorsstädning i Simrishamn varierar beroende på olika faktorer som storlek på kontoret, antal rum, frekvensen av städning du väljer. Det bästa är att kontakta oss och för en kostnadsfri offert baserad på dina specifika behov och krav för kontorsstädningen. Detta hjälper dig att få en mer exakt uppskattning av kostnaden för städtjänsten.

  Finns det garantier om jag inte är nöjd med resultatet av kontorsstädning i Simrishamn?

  Ja, vi erbjuder garantier om du inte är nöjd med resultatet av kontorsstädningen. Vår garanti innebär att om du upptäcker några brister eller områden som inte har städats enligt dina förväntningar, kommer vi att komma tillbaka och åtgärda dem utan extra kostnad för dig. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet och vi är dedikerade till att leverera en förstklassig städning varje gång.

  Hur lång tid tar det att utföra en kontorsstädning i Simrishamn?

  Tiden det tar att utföra en kontorsstädning i Simrishamn varierar beroende på olika faktorer, såsom storleken på kontoret, dess skick och antalet städare som utför jobbet. Generellt sett kan en kontorsstädning ta några timmar till en hel dag. För mindre kontor kan det ta cirka 2-4 timmar, medan större kontor kan kräva upp till 6-8 timmar eller mer.

  Det beror också på omfattningen av städningen och eventuella särskilda önskemål från kontorets ägare eller användare. Kontakta oss för att få en mer exakt uppskattning av tiden och beskriva ditt kontors storlek och dina specifika behov.

  Minimum tid för en kontorsstädning i Simrishamn?

  Två timmar är minimum gränsen.

  Personal – Erfarenhet?

  Alla som jobbar hos oss har mångårig erfarenhet inom städning. Vi ställer höga krav på våra medarbetare, samtidigt som de ställer krav på oss. Därför har alla SRY- utbildning som minimum och vi vidareutbildar våra medarbetare ständigt.

  Försäkringar?

  Vi har både olycks- och skadeförsäkring hos Folksam. Försäkringsbelopp 10 000 000 kr.

  Vad säger våra kunder?

  Effektivitet. Noggrannhet. Vänlighet. Seriositet. Detta företag får HÖGSTA poäng av mej. Kan absolut rekommenderas!!! Med kort varsel ställde man upp och utförde ett fantastiskt arbete. Eloge till Lucas som styrde upp allting igår morse. TACK ALLA !!! ❤

  Liza Ahlfors

  Vad säger våra kunder?

  Väldigt professionella i sitt uppdrag! Snabb respons för offert 🙂 Kanonbra kvalitét på storstädningen! Kommer definitivt utnyttja StädCompaniet:s tjänster igen Mvh Nöjd kund 🙂

  Young Sean

  Vad säger våra kunder?

  Vi är oerhört nöjda med den städning som utförts i vårt hem. Hög professionalism och effektivitet som gav ett skinande och fräscht resultat. Kan varmt rekommendera detta företag för hemstädning.

  Christina Henriksson

  Vad säger våra kunder?

  Trevlig personal och väldigt välmående om att deras kunder blir nöjda. Bra och fin städning, kan rekommendera.

  Gustav Klette

  Vad säger våra kunder?

  Jättebra service och trevlig personal! Tillmötesgående och väldigt noggranna. Jag är väldigt nöjd 🙂

  Estelle Colak

  Vad säger våra kunder?

  Service i världsklass, från första till sista bemötandet. Proffsigt, noggrant och bara bra rakt igenom. Mer än nöjd och kan varmt rekommendera detta företag till alla!

  Anna Malmhagen

  Andra städtjänster som vi erbjuder

  Trappstädning

  Storstädning